La o înfrângere a noastră, orice alt rezultat decât victoria Belgiei ne trimite pe locul 4. Dacă pierdem la mai puțin de 5 goluri diferență cu Slovacia și Belgia bate Ucraina, suntem în optimile EURO 2024.

Pe lângă cea mai simplă variantă, România să facă minim un egal cu Slovacia și să meargă în optimi de pe locul 1 sau 2, luni a devenit valabil în proporție de 99% și scenariul prin care ne-am putea califica de pe locul 3, după ce Croația a remizat cu Italia și a rămas cu 2 puncte.

Ungurii pot spera doar la o minune ca să ne mai depășească, ar trebui ca România să piardă la 5 goluri diferență cu Slovacia pentru a fi sub maghiari într-o potențială luptă pentru locul 3.

În optimile de finală se califică primele două echipe din fiecare grupă, plus cele mai bune 4 echipe de pe locul 3 din cele 6 grupe.

În caz de egalitate între cel puţin două echipe din aceeaşi grupă, ele vor fi departajate, în ordine, conform numărului de puncte, golaveraj şi numărul de goluri înscrise în confruntările directe.

Urmărește-ne pe Google News