Deşi steliştii au făcut, poate, cel mai bun meci al lor din acest campionat, nervozitatea şi tensiunea partidei cu CFR i-au determinat să evolueze extrem de dur. Au fost nu mai puţin de 8 cartonaşe galbene şi 3 eliminări. Stelistul Florin Lovin şi ardeleanul Cristian Panin au văzut cartonaşul roşu pentru nenumărate faulturi.

La rândul lor, Gigi Becali şi Marius Lăcătuş au cedat presiunii. Patronul l-a desfiinţat pur şi simplu pe Teodor Crăciunescu, arbitrul întâlnirii, iar “Fiara” a fost eliminată de pe bancă pentru injurii, proteste şi ieşiri violente. Steaua e în cădere liberă.

«Băiatul ăsta e un incompetent»

Lupta pentru Liga Campionilor e aproape sfârşită. Roş-albaştrilor le rămân iluziile Cupei UEFA, singura consolare europeană. “Mă bucur că am revenit printre voi şi vă spun că nu mă mai agit atât de mult pentru fotbal. Am jucat mai bine în zece oameni. Puteam să câştigăm dacă ştiam să băgăm mingea în poartă.

Nu-l demit pe Lăcătuş nici dacă duce Steaua pe locul 17”, au fost primele impresii ale patronului Gigi Becali, contestat din nou, la revenirea din arest, de o parte a fanilor. “Băiatul ăsta e curat, n-are treabă cu şpaga, dar nici cu arbitrajul. Atâta poate el, ce să-i faci. E un incompetent”, l-a caracterizat Gigi pe Teodor, băiatul fostului mare arbitru Ion Crăciunescu.

Lăcătuş a sărit să-l bată pe arbitru

Antrenorul Marius Lăcătuş şi-a stăpânit cu greu nervii la meciul cu CFR. Iritat de o decizie a “centralului” Teodor Crăciunescu, “Fiara” l-a înjurat ca la uşa cortului pe arbitru. A fost imediat trimis în tribună, fapt ce a declanşat un atac furibund al lui Lăcătuş îndreptat spre “fluieraşul” de rezervă, Sebastian Colţescu.

Doar secunzii Stelei l-au salvat pe arbitru din mâinile “Fiarei”, care sărise să-l bată. Asta n-a fost tot. Cornel Cernea, portarul de rezervă al roş-albaştrilor, l-a ameninţat şi l-a înjurat pe Colţescu. “Cernea ne-a făcut albie de porci, ne-a ameninţat şi ne-a numit puşcăriaşi. I-am oprit carnetul de jucător. Va fi suspendat”, ne-a declarat Sebi Colţescu, încă afectat de incident.

fotografii: Ninel Fluşter

Urmărește-ne pe Google News