Dan Petrescu, unul dintre cei mai titrați jucători de fotbal, dar și antrenori, are trei fete:  Jennifer, din mariajul cu Adriana Petrescu, și Rebecca și Chelsea, dintr-o căsătorie anterioară.

Pentru una dintre ficele sale, Rebecca, Dan Petrescu a făcut un gest extrardinar în urmă cu ani, când aceasta era doar o copilă.

A apărut la o emisiune de televiziune prezentată de Dan Negru îmbrăcat în albină, doar pentru că fiica lui și-a dorit foarte mult.


„Dan Petrescu a făcut-o campioană pe CFR Cluj… Am o amintirea frumoasă cu Dan.
 Pe când încă juca în Anglia, l-am chemat la o emisiune unde trebuia să se îmbrace într-un costum de albinuță și să-și înfigă în fund un ac cu care să spargă cât mai multe baloane.

Juca în “Premier League” așa că m-a refuzat, dar după două zile m-a sunat spunându-mi că vine. Motivul a fost Rebecca, fetiță lui care știa emisiunea și voia neapărat să vină…
 M-a impresinat gestul lui Dan. S-a îmbrăcat în albinuță, deși știa că poza în care apărea îmbrăcat în albinuță putea să apăra oricând în “The Sun” – era vedetă la Southampton, abia plecat de la Chelsea. Pentru Dan a contat mai mult bucuria fetiței lui.
 Au trecut mulți ani, dar încă păstrez fotografia cu Bursucu-Albinuță, o declarație de dragoste a unui tată pentru fetița lui”, a povestit Dan Negru pe contul său de socializare, acolo unde a publicat și o fotografie cu Dan Petrescu costumat în albină.


Citește și: VIDEO/ Urmăriți „Uranissima”, emisiunea prezentată de Urania. Previziuni pentru săptămâna 21-27 mai 2018


 

Urmărește-ne pe Google News