Dar, puțini știu în ce palate stau super-starurile fotbalului mondial. Puțini știu că David Beckham stă într-un conac de 48 de milioane de euro sau că Andres Iniesta și-a scris numele pe frontispiciul vilei!

Iată cam ce sume au cheltuit câțiva fotbaliști celebri pentru locuințele mega-extravagante în care locuiesc. Topul a fost alcătuit de cei de la casoteca.ro.

DAVID BECKHAM – 48 de milioane de euro

Fotbalistul englez deține o proprietate mai mult decât luxoasă – care include 7 camere, un spa, piscină – situată la doi pași distanță de celebrul Kensington Palace, unde locuiesc prințul William și Kate Middleton. Anterior, starul locuia în «Beckhingam Palace», o casă la fel de mare, achiziționată în anul 1999. Ulterior, a fost vândută cu prețul de 19 milioane de dolari.

Casa lui David Beckham

Samuel Etoo – 25 de milioane de euro

Fotbalistul camerunez a cheltuit circa 25 milioane de euro pentru a cumpăra această casă magnifică, care potrivit The Telegraph, ar fi lovită de blestemul lui Tutankhamon. Propietatea a aparținut Lordului Carnarvon, cel care a descoperit mormântul faraonului în 1923. Se știe că lordul a murit înțepat de un țânțar după descoperirea sarcofagului lui Tutankhamon. Apoi a fost rândul nepotului său se împuște urmare a unei căzături pe scări. Recent, un manechin a dispărut, iar corpul său nu a fost găsit nici până în ziua de astăzi. Cu toate că a fost avertizat de către vecini cu privire la poveștile legate de casă, camerunezul nu a dat nicio importanță acestor superstiții.

Casa lui Samuel Etoo

Thierry Henry – 14 milioane de euro

Singurul jucător francez care a fost prezent la patru ediții de campionat mondial deține un somptuos triplex la New York. Cu o suprafață de 520 de  metri pătrați, apartamentul dispune de 3 camere și trei băi.

Casa lui Henry

WAYNE ROONEY – 13 milioane de euro

Atacantul englez iubește casele cu caracter. Construită în 1930, clădirea include o piscină acoperită, o sală de cinema și numeroase statui grecești.

Casa lui Wayne Rooney

DIDIER DROGBA – 11 milioane de euro

Jucătorul ivorian locuiește într-un palat de 800 de metri pătrați care are 7  camere și 8 săli de baie. Ca și alți jucători de fotbal, Drogba deține proprietăți peste tot în lume. Casa sa din Côte dIvoire a fost jefuită și vandalizată în urmă cu câțiva ani.

Casa lui Drogba

JOHN TERRY – 6 milioane de euro

Fostul căpitan al selecționatei engleze de engleze locuiește într-o clădire somptuoasă deținută anterior de jucătorul de golf Colin Montgomerie. Înainte de a se muta, legendarul apărător de la Chelsea locuia într-o casă care valora de patru ori mai mult și pe care a vândut-o lui Quabus ibn Saïd, sultanul Omanului.

Casa lui Terry

FRANCK LAMPARD – 5 milioane de euro

Internaționalul englez care joacă la Manchester City locuiește în această casă pitorească din 2004.

Casa lui Lampard

CRISTIANO RONALDO – 5 milioane de euro

Fotbalistul deține o casă impresionantă în Madrid. Preocupat de cele mai mici detalii, Ronaldo și-a gravat inițialele inclusiv pe mânerele de la poartă. Anterior, starul de la Real Madrid locuia într-o casă construită în stil englezesc a cărei valoare era estimată la peste 4 milioane de euro.

Casa lui Ronaldo

MARIO BALOTELLI – 4 milioane de euro

Jucătorul de origine ghaneză locuia într-o casă cochetă pe vremea când apăra culorile Manchester City. Într-o seară, în 2011, unul dintre prietenii săi a organizat un foc de artificii în sala de baie, o glumă de pe urma căreia Balotelli s-a ales cu costuri de 500.000 euro pentru reparații.

Casa lui Balotelli

LIONEL MESSI – 4 milioane de euro

Starul Barcelonei, cvadruplu câştigător al Balonului de Aur, deține o proprietate de top la Barcelona, care include chiar și o sală de fotbal acoperită. În urmă cu doi ani, presa a scris foarte mult despre dorința lui Messi de a-și construi o casă în formă de balon. Până la urmă, s-a ales cu terenul casei, care este o replică a unui teren de fotbal.

Casa lui Messi

ANDRÉS INIESTA – 3 milioane de euro

Iniesta deține o clădie impresionantă pe fațada căreia și-a gravat numele. Fotbalistul are afaceri și în domeniul viticol, vinurile sale fiind cunoscute în toată lumea, inclusiv în România.

Casa lui Iniesta

RICARDO KAKA – 2 milioane de euro

Jucătorul brazilian în vârstă de 33 ani și-a cumpărat casă în Spania pe vremea când juca la Real Madrid. După ce s-a transferat la AC Milan, iar ulterior la São Paulo Futebol Clube, casa a fost închiriată pentru 12.000 euro pe lună unui alt brazilian – Gareth Bale, care joacă la Real.

Casa lui Kaka

Urmărește-ne pe Google News