Libertatea: Domnule Turcu, cum aţi cataloga această partidă cu CFR-ul?

Vasile Turcu: S-a văzut clar, cel puţin în prima repriză, că pe teren dictează “steguleţele” ( n.r. arbitri de tuşă). Acum, mai nou, dacă cineva vrea să te fure nu mai apelează la arbitrul central, ci la “steguleţe”. N-am putut dormi toată noaptea de după meci, din cauza supărării. Am fost taxaţi la orice intrare, indiferent cât de uşoară ar fi fost ea. Este de neconceput.

Care este situaţia lui Dragoş Grigore?

Kone trebuie suspendat pentru cel puţin cinci etape. Vom depune şi un memoriu. Nenorocitul ăsta, că altfel nu pot să-i spun, a avut o intrare criminală. Dragoş Grigore va fi indisponibil până în vară. În afară de Dinamo, are de pierdut şi echipa naţională, pentru că el ar fi putut intra în calculele lui Răzvan Lucescu. Cred că acest Kone a provocat accidentarea premeditat, deoarece ei mai au de jucat cu noi şi în Cupa României.

I-aţi reproşat preşedintelui Mureşan intrarea lui Kone?

Nu am avut ce să-i reproşez domnului Mureşan. Chiar şi declaraţiile pe care le-a făcut după meci sunt oarecum de înţeles, pentru că omul îşi apără jucătorii. Eu vreau să-l felicit atât pe dânsul, cât şi pe domnul Paszkany, pentru cum arată stadionul din Cluj.

S-a îndepărtat şi mai mult Dinamo de prima poziţie a podiumului după această remiză?

Toată lumea vorbeşte despre câştigarea campionatului. În clipa de faţă, pe noi ne interesează să ne clasăm, la finalul sezonului, pe un loc care să ne permită participarea într-o cupă europeană. N-am ce să le reproşez jucătorilor după acest meci cu CFR. Băieţii au jucat bine.

Urmărește-ne pe Google News