Cristi Chivu a dat fotbalul pe baschet! Miercuri, în timpul antrenamentului lui Inter Milano, Jose Mourinho le-a cerut elevilor săi să joace o partidă de baschet în locul obişnuitei miuţe. Tehnicianul portughez l-a repartizat pe Chivu în echipă cu argentinianul Javier Zanetti, căpitanul lui Inter, şi suedezul Zlatan Ibrahimovici. Românul şi cei trei colegi au luptat împotriva unei formaţii alcătuite din argentianul Julio Cruz, italianul Mario Balotelli şi brazilianul Nelson Rivas.

Minipartida de baschet a fost urmărită cu mult interes de Mourinho, care a comandat acest exerciţiu pentru a-şi dezmorţi jucătorii înaintea antrenamentului propriu-zis. Meciul s-a terminat cu victoria formaţiei lui Chivu, care a câştigat printr-un “slam dunk” spectaculos marcat de Ibrahimovici, unul dintre cei mai buni prieteni ai fundaşului român de la campioana Italiei.

S-a zgribulit de frig

Cristi Chivu (foto) a avut de înfruntat un frig pătrunzător la baza de pregătire a lui Inter Milano, de la Appiano Gentile. Fundaşul român a ieşit zgribulit din vestiar, a fost surprins de nămeţii de pe marginea gazonului, dar s-a încălzit repede, pentru că antrenorul Jose Mourinho le-a cerut campionilor Italiei să încingă o miuţă pe teren redus. Chivu s-a remarcat prin pofta de joc şi prin driblingurile în faţa adversarilor.

Urmărește-ne pe Google News