Dinamoviştii au cea mai bună cotă la victorie şi, implicit, la calificare. Numai că în meciul tur Dinamo a cedat la Nijmegen cu 1-0. Zilele trecute, “câinii” se jurau de zor că au învăţat din greşeli. Una peste alta, Gamebookers trece în contul bucureştenilor cota cea mai mică la victorie, 1.77/1, dintre toate cele cinci echipe româ- neşti prezente în competiţie, semn că dinamoviştii sunt de departe favoriţi, în condiţiile în care olandezii au “borna” pentru victorie plasată la 4.50/1.

Dinamo şi Vaslui, cele mai mari şanse

Dănciulescu e văzut printre posibilii marcatori, iar scorul final corect cel mai des intuit de specialiştii în pariuri e de 2-0. Vasluienii sunt şi ei bine plasaţi, 2.30/1, faţă de 3/1 la victorie cât au adversarii, cehii de la Sparta Praga. După 0-0 în meciul tur, elevii lui Viorel Hizo au o cotă de 6.50/1 că vor câştiga cu 1-0 şi implicit vor merge mai departe.

Gamebookers dezavantajează clar Timişoara, 5/1 pentru victoria bănăţenilor la Belgrad, în timp ce Partizan are o cotă de 1.60/1. Rău stă şi Unirea Urziceni, în ciuda acelui egal alb smuls pe terenul celor de la Hamburger SV. Liderul din 1.Bundesliga porneşte totuşi cu prima şansă, 1.90/1, în timp ce Unirea e cotată cu 3.80/1 la victorie. În fine, Rapidul, echipă care a înclinat steagul la Wolfsburg, 0- 1, are o cotă de 2.70/1 la victorie, în timp ce nemţii lui Felix Magath apar în postura de primi favoriţi, cu 2.50/1

Urmărește-ne pe Google News