Sportivul a publicat pe pagina sa de Instagrm un mesaj în care mulțumește tuturor celor care l-au sprijit în drumul spre performanță:

„Fotbal, cel mai frumos sport din lume, pe care am fost binecuvântat și onorat să îl practic! Ți-am dat totul din primele zile și până acum, te-am pus mereu pe primul loc iar tu m-ai răsplătit pe măsură. Îți mulțumesc pentru momentele frumoase, dar mai ales pentru cele grele. Ele m-au făcut omul care sunt azi! Și pentru toți suporterii, antrenorii, coechipierii, adversarii, conducătorii, arbitrii și jurnaliștii cu care m-am intersectat în acest parcurs. Am încercat să îi tratez cu respect și sper că am reușit. Celor ce vor veni de-acum înainte le urez mult succes! Am început acum 30 de ani iar astăzi mă opresc. Mulțumesc pentru tot!”.

74 de selecții la echipa națională

Ciprian Tătărușanu a avut, de-a lungul carierei, 74 de selecții la echipa națională a României. Portarul a debutat în tricolor pe 17 noiembrie 2010, când selecționer era Răzvan Lucescu. El a fost introdus în locul lui Costel Pantilimon în a doua repriză a amicalului Italia – România 1-1.

De asemenea, Ciprian Tătărușanu a fost portarul titular al naționalei României la EURO 2016, unde a fost integralist în faza grupelor contra Franței (eșec 1-2 în meciul de deschidere al turneului final), Elveției (1-1) și Albaniei (eșec 0-1).

În cariera sa, Tătărușanu a evoluat la nivel de club pentru Juventus București, Gloria Bistrița, FCSB, Fiorentina, Nantes, Lyon, AC Milan și Abha.

FOTO: Profimedia

Urmărește-ne pe Google News