„În divorţul lui Claudiu Niculescu a fost vina soţiei pentru ce s-a întamplat. El a fost cel înşelat dar toată lumea îl acuza atunci pe el. Nevasta de atunci l-a înşelat cu un prieten, tot jucător la Dinamo. Mă şi gândeam de ce nu iese în presă să spună aceste lucruri?”, a dezvăluit Prodan.

În replică, Lidia Niculescu a intervenit telefonic în timpul emisiunii „Happy Hour” şi a negat categoric acuzaţiile.

„Sub nicio formă nu este adevărat ceea ce a spus doamna Prodan şi vă poate confirma asta chiar Claudiu. Nu l-am înşelat niciodată”, a explicat Lidia Niculescu.

„Am auzit că există fotbalişti care sunt swingeri”

Prodan a comentat şi scandalul iscat între Giovanni Becali şi selecţionerul Răzvan Lucescu după ce impresarul a lăsat să se înţeleagă că tehnicianul ar fi swinger.

„Nu pot să ştiu dacă e adevărat pentru că nu am participat la asemenea petreceri. Nu mi-a propus nimeni. De auzit, am auzit că există dar pot fi răutăţi. Am auzit că există şi între actori, şi între alţi oameni cu bani, nu doar la fotbalişti. Probabil că la un moment dat se plictisesc. Da, am auzit că sunt foarte mulţi fotbalişti care fac chestia asta. Răzvan e tânăr, e frumos, e celebru, oare cineva ar vrea să-i facă rău? Giovanni e super celebru, de ce i-ar face rău lui Răzvan? Dacă Becali ştie ceva şi-l calci pe coadă, e greu să-l mai opreşti. El e un om drept, până la capăt. În momentul în care ştie că ceva nu e adevărat, reacţionează rău. Giovanni Becali este printre singurii oameni din fotbal care ştie absolut totul şi dacă se apucă să vorbească va fi o nebunie generală”, a declarat Ana Maria.

Urmărește-ne pe Google News