“Din punctul meu de vedere, îl văd cel mai bun portar român, peste Lobonoe. Este un băiat cu un caracter de nota 10 șm-a ajutat enorm”, dezvăluie tânărul goalkeeper, care, de săptămâna trecută, îl are coleg chiar pe Dani la echipa de Liga a treia Rapid II.

Straton continuă: “Visul meu e să ajung la naționala mare să mă bat cu Dani pentru titularizare acolo, nu în Divizia C. Colegii îmi spun Dani Coman junior pentru simpatia pe care i-o port lui Dănuț. Pentru mine este și va rămâne un model”, opinează cel care a adunat șase selecții la naționala de tineret a României.

Îl ajută și cu mănuși, și cu ghete de joc

Chiar dacă nu a mai jucat de o groază de vreme, din cauza neînțelegerilor financiare cu Rapidul, motiv pentru care portarul a refuzat repetat să-și prelungească angajamentul, Dani s-a ocupat îndeaproape de Straton. “M-a ajutat cu sfaturi, cu bani de buzunar, cu ghete de joc și mănuși. Are încredere în mine și mereu mă încurajează că va ieși soarele și pe strada mea”. Straton a intrat deja și în vizorul oficialilor de al Poli Timișoara care l-au urmărit de câte ori au avut prilejul. “Mi-ar plăcea să apăr într-o zi la Poli Timișoara”, a spus jucătorul.

Dani Coman a fost trecut pe linie moartă la prima echipă a Rapidului, din cauza faptului că a refuzat sistematic să-șprelungească angajamentul. în acest moment, “Robocop” se antrenează cu Rapid II, formație care evoluează în Liga III. “Nu vreau să joc acolo, pentru că iau pâinea lui Straton, care e copilul meu de suflet”, a spus Dani

Urmărește-ne pe Google News