Nu este o gluma. Coman se insoara! Cu Loredana, o pitesteanca superba, care este impreuna cu Dani de ani buni. In timp ce coechipierii sai epuizau pur si simplu rafturile cu aparatori ale unui magazin de firma, Coman cauta de zor magazinele cu bijuterii. “Caut de ceva timp verighete, pentru ca m-am hotarat sa ma insor cu Loredana”, a dezvaluit zambind Dani Coman, in timp ce coechipierii sai se intreceau in glume pe seama portarului rapidist.

Hamburg – inedit. In Hamburg exista strada Barbatului, unde femeile nu au acces sub nici o forma. Mai mult, pentru a preintampina initiativa vreunei doamne mai curajoase de a pasi pe strada dedicata exclusiv sexului tare, hanseatii au ridicat chiar si ziduri pentru a opri femeile mai zeloase.

Romani. Cel mai important restaurant cu specfic italian din zona, Cremona, aflat la 6 km de Hamburg, este detinut de un italian, Antonio si de sotia acestuia, Maria, o romanca cu o cariera de succes in Germania. Interesant este ca restaurantul va asigura masa, pe perioada Mondialului, echipei nationale a Italiei. Printre numele celebre care au trecut pragul localului se numara Toto Cutugno, Al Bano sau Ramazzoti.

Alti doi romani lucreaza in Hamburg la circul cu cel mai original program. Pentru 80 de euro, nemtii pot vedea numere de iluzionism unice. Unul dintre romani, fan inrait al Rapidului, a fost la meci. 

AOL Arena, un stadion de 100 milioane de euro, ridicat anul trecut, detine un ceas urias care inregistreaza timpul de cand Hamburger SV este in prima liga germana. Neretrogradand vreodata in 42 de ani de existenta, echipa care a infruntat Rapidul este una de traditie in Bundesliga. Altfel, cele 35.000 de bilete puse in vanzare se epuizasera in ziua meciului. Stadionul are o capacitate de 55.000 de locuri, ce vor fi ocupate in proportie de 35% de abonati.

Portarul Coman (dreapta) a colindat Hamburgul pentru a-si cumpara verighete, el urmand sa se casatoreasca cu Loredana (foto stanga).

Urmărește-ne pe Google News