Cu toate ca il doreste pe Cosmin Contra la echipa sa, Marian Iancu, patronul Politehnicii Timisoara, a intrerupt discutiile cu ‘Gurita, din cauza problemelor grave de sanatate cu care se confrunta tatal jucatorului.

‘Am fost si suntem in permanent contact cu Contra. Mai putin in aceste zile, cand el sta langa tatal lui, aflat intr-o lunga si grea suferinta, ne-a declarat, ieri, Marian Iancu. Acesta a adaugat: ‘In momentele astea, nu ne permitem sa abordam acest subiect cu Cosmin Contra. Ii dorim multa sanatate parintelui.

Cosmin vrea sa vina acasa

Iancu a marturisit ca ‘nu avem nici o certitudine daca jucatorul va veni sau nu la Poli si ca Gurita ‘are anumite probleme contractuale cu clubul sau, Getafe, dar ca fotbalistul si-a manifestat interesul de a trata revenirea la Timisoara.

Cosmin nu e intr-o situatie fericita la Getafe. In ‘Primera, de exemplu, in 17 runde, el nu a fost folosit decat de doua ori, o data titular, acumuland doar 115 minute de joc. In ultimele meciuri, antrenorul Michael Laudrup l-a tinut fie pe banca de rezerva, fie in afara lotului. Astfel, clubul iberic, dar si fundasul de 32 de ani agreeaza revenirea lui sub forma de imprumut la Timisoara pentru o perioada de sase luni. Scopul principal: sa prinda un loc in lotul pentru Euro 2008.

Cat a jucat Contra la Poli

1993-1994 12 meciuri / 0 goluri locul 17
1994-1995 28 meciuri / 1 gol  locul 1 (div. B)
1995-1996 11 meciuri / 0 goluri locul 7
2004-2005 14 meciuri / 0 goluri locul 6

Urmărește-ne pe Google News