George Copos, care astăzi împlineşte 57 de ani, a fost dat în judecată pentru neplata unei datorii acumulate în urma cazării unor jucători la Hotelul Ramada Plaza din Bucureşti, în perioada iunie – octombrie 2008.

Ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face. Aşa spune un proverb românesc pe care George Copos pare să nu îl cunoască. SC Ana Hotels, patronată de Copos, a dat în judecată Steaua pentru recuperarea unei datorii de aproximativ 50.000 de euro, sumă pe care trebuie s-o achite Gigi Becali, patronul roş-albaştrilor, în contul Revelionului petrecut în 2009 la Hotelul Sport din Poiana Braşov. Numai că, la rândul său, preşedintele rapidist, care astăzi împlineşte 57 de ani, a uitat să plătească 50.000 de euro către Ramada Hotel din Capitală.

La Tribunalul Bucureşti, reprezentanţii Hotelului Ramada Plaza au introdus o acţiune prin care solicită instanţei să oblige clubul din Giuleşti la plata a două miliarde de lei vechi, aproximativ 50.000 de euro, în contul serviciilor asigurate jucătorilor vişinii cazaţi la stabilimentul respectiv în perioada iunie – octombrie 2008. Printre jucătorii care au beneficiat de cazare şi mâncare la Ramada Plaza Hotel sunt Julio Cesar, Paulo Andrade, Claudio Mejolaro, Ricardo Fernandes, Radomir Djalovici, Adefemi Olubayo sau Urko Pardo. Tot aici erau cazaţi şi impresarii care veneau să negocieze transferurile unor jucători la echipa din Giuleşti.

Soţia îl aşteaptă cu orhidee

Cristiana (foto), soţia lui George Copos, ne-a dezvăluit că îi va oferi acestuia, de ziua lui, un buchet de orhidee: “George e plecat din ţară şi va reveni abia mâine (n.r. – azi). De ziua lui, îi voi oferi un buchet de orhidee, pentru că acestea sunt florile lui preferate”.

Urmărește-ne pe Google News