“Până la 31 martie, clubul Rapid este asigurat. S-au plătit salariile jucătorilor şi datoria către FCM Bacău (n.r.-indemnizaţia de formare a jucătorului Mardare). Luna viitoare va fi însă extrem de dificilă”, a anunţat George Copos la Realitatea TV.

Acţionarul majoritar al grupării giuleştene a luat această decizie pentru a bloca posibilitatea ca jucătorii să-şi depună la FRF memoriile ca să solicite să devină liberi de contract, din cauza neprimirii salariilor. Per total, Copos a scos din buzunar aproximativ 400.000 de euro, plus 12.000 de euro datoria către FCM Bacău.

Gigi Becali: «Hrebenciuc este un stelist înfocat!»

În ceea ce priveşte zvonul conform căruia politicianul Viorel Hrebenciuc (foto) dorea să preia echipa vişinie, patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat la Sport.ro:

“Hrebenciuc este un stelist înfocat, n-are bani să susţină un club, dar chiar dacă ar avea, nu i-ar da la Rapid. Era cu Nicu Badea (n.r. – preşedinte CA la Dinamo) şi a vrut să facă şi el o băşcălie. A zis la mişto că o să preia Rapidul cu un grup de investitori şi o să facă Steaua II”.

Urmărește-ne pe Google News