Au folosit măşti de oxigen

La un moment dat, FIFA a dorit să interzică disputarea meciurilor de fotbal la peste 2.500 de metri. Dar nu s-a făcut nimic. Iar acum, în Bolivia (cu petrolistul Gualberto Mojica intrat în minutul 73 pe gazon) nu numai câştigătorul Balonului de Aur a avut mari probleme ci şi coechipierii săi, Mascherano si Di Maria. Aceştia au fost resuscitaţi cu măşti de oxigen pentru că simţeau că se sufocau! Până la urmă, jocul s-a încheiat cu o remiză, 1-1, goluri Moreno (25), respectiv Banega (44), scor care o apropie pe Argentina de CM 2014.
Într-un alt meci, campioana en-titre a Americii de Sud, Uruguay, a pierdut fără drept de apel în Chile, scor 0-2, şi a căzut pe locul 6, fiind în pericol de a pierde Mondialul din Brazilia. Ciprian Iana

Atmosferă incendiară la Podgorica

Reprezentantă a unei ţări cu doar 600.000 de locuitori, echipa Muntenegrului a terminat la egalitate (1-1), la Podgorica, cu Anglia. Britanicii au deschis scorul prin Rooney (min. 6), iar gazdele au egalat graţie lui Damjanovic (min. 76). Localnicii au sărbătorit acest egal care menţine Muntenegru pe primul loc, cu un avans de două puncte faţă de Anglia. Pe locul 3 se află Polonia şi Ucraina, care au fiecare cu şase puncte mai puţin. Într-un alt meci important, Spania, campioana mondială şi europeană, a bătut Franţa, chiar la Paris, 1-0 (Pedro 58) şi e favorită la calificarea directă la CM din Brazilia.

Urmărește-ne pe Google News