Competiţie – LaLiga / Etapa 20

Formă Eibar (ultimele 5 partide) – E V V V I

Formă Malaga (ultimele 5 partide) – I I I I E

Echipă probabilă Eibar – Dmitrovic, Angel, Arbilla, Oliveira, Capa, Inui, Garcia, Jordan, Alejo, Enrich, Charles

Echipă probabilă Malaga – Jimenez, Rosales, Hernandez, Miquel, Ricca, Recio, Iturra, Gonzalez, Keko, Ontiveros, Penaranda

Azi, 22 ianuarie, cota zilei din fotbal vine de la ultimul meci al etapei cu numărul 20 din LaLiga. Este vorba de confruntarea dintre Eibar și Malaga, care va avea loc de la ora 22:00. Până la startul partidei, vă invităm ca de fiecare dată să citiți avancronica ei, urmată de un pronostic pentru pariuri.

Eibar se află la jumătatea clasamentului, pe locul 10, după 19 etape în care a adunat 27 de puncte datorită a 8 victorii și 3 rezultate de egalitate. În toate partidele de până acum, formația a înscris 24 de goluri și a încasat 31, având un golaveraj echilibrat.

După o serie de 5 meciuri consecutive fără eșec, dintre care 4 au fost victorii, una dintre ele chiar în fața Valenciei, echipa gazdă de azi se va prezenta după înfrângerea suferită în duelul cu Atletico Madrod, scor 0-1. Eibar este o echipă destul de greu de învins atunci când joacă pe teren propriu. În toate cele 10 astfel de meciuri disputate în actualul campionat, aceasta a pierdu de doar 3 ori, adunând un total de 17 puncte.

Dincolo, Malaga ocupă ultima poziție din LaLiga, loc pe care va rămâne indiferent de rezultatul de azi. Cu doar 3 victorii, 2 remize și 14 eșecuri, aceasta a adunat așadar 11 puncte, meciuri în care a marcat 13 goluri, primind 33, având cea mai slabă ofensivă din Spania.

Oaspeții vin după 6 meciuri consecutive fără victorie, 5 dintre ele fiind înfrângeri, chiar dacă două dintre acestea au fost amicale. Ultimul succes pe care echipa l-a obținut a avut loc pe 10 decembrie 2017, după un surprinzător 0-2 cu Real Sociedad. Malaga este echipa cu cele mai slabe rezultate obținute în deplasare, acolo unde din 10 confruntări s-a ales cu doar 3 puncte.

În ultimele patru dueluri directe, cele două formații și-au împărțit punctele, fiecare reușind câte două victorii. Azi, gazdele sunt văzute ca favorite certe, asta datorită dinamicii prin care cele două trec.

Totuși, istoria ne spune că Malaga nu a pierdut de multe ori pe terenul rivalei de azi, de aceea am ales să mizăm pe o surpriză, ținând cont și de nevoie disperată pe care o are de puncte. Astfel, dacă oaspeții nu vor pierde confruntarea, noi vom bifa o cotă excelentă de 2.25, preluată din oferta casei de pariuri online Betfair.

Pontul-Zilei.com este site-ul care ne oferă predicțiile din fotbal, fiind unul dintre cele mai apreciate din domeniu în țara noastră.

 

 

Urmărește-ne pe Google News