Deşi zilele trecute anunţase că va aduce probe incriminatorii împotriva unui oficial al Federaţiei Române de Fotbal, Ion Crăciunescu spune că n-a sosit încă acest moment. “Las DNA (Direcţia Naţională Anticorupţie) să-şi facă treaba mai întâi. Dar mă uit la ce se întâmplă şi nu-mi vine să cred. Sandu a primit citaţie de la procurori, iar el se plimbă prin Europa, pe la finala Cupei UEFA. Ar trebui luat cu forţa şi dus pe sus la DNA”, şi-a început tirada fostul şef al arbitrilor, demis chiar de Sandu, în urmă cu patru ani.

Îl vede «mort» pe Prunea

“Legat de Prunea, lucrurile sunt clare: el e deja mort din punct de vedere sportiv. A recunoscut că a vorbit cu preşedinţii de cluburi în legătură cu delegarea unor arbitri. Mai e şi acea stenogramă în care se arată că a primit bani… ce-ar mai trebui ca să fie pedepsit?”, continuă atacul Crăciunescu.

Îşi îndreaptă apoi tunurile din nou către Mircea Sandu: “Cine să îi pedepsească pe Prunea şi pe Lupescu? Mircea Sandu? El e complice. «Naşu » dirijează sistemul acesta mafiot, însă îi e şi frică. Nu poate lovi în cei doi, pentru că vor începe şi ei să vorbească… şi va fi vai de el! Dacă e nevinovat, să nu mai pună preşul pe gunoi, că face viermi. Să îl demită pe Prunea, apoi pe Lupescu şi să îşi depună şi el demisia”, a clamat Ion Crăciunescu, pentru Libertatea.

«Naşu» se plimbă prin Europa

Mircea Sandu a înştiinţat DNA că nu se poate prezenta la audieri, deoarece e plecat din ţară. “Voi veni la audieri după data de 8 iunie. Acum am treabă, nu sunt în România”, a spus Sandu, care a fost prezent, zilele trecute, la Istanbul, la finala Cupei UEFA. “Naşu” nu va rata nici finala Ligii Campionilor, care se va desfăşura săptămâna viitoare, la Roma.

Urmărește-ne pe Google News