Mihai Roman nu-și găsește locul de câțiva ani. Talentatul atacant care făcea meciuri bune la Pandurii în urmă cu câțiva ani a fost împrumutat de CSU Craiova, echipă cu care a semnat în vară, la ACS Poli Timișoara. Roman va sta până în vară la bănățeni.

„Preşedintele Radu Birlică şi directorul sportiv Adrian Neaga i-au prezentat astăzi dimineaţă pe ultimii doi jucători veniţi la Poli Timişoara. Dacă fundaşul stânga Maxi Oliva a fost anunţat oficial miercuri, Mihai Roman a sosit astăzi, conducerea clubului nostru ajungând la un acord cu CSU Craiova pentru un împrumut al atacantului până-n vara acestui an”, a menționat site-ul celor de la ACS Poli.

Craioveanul Mihai Roman a fost împrumutat la ACS Poli. N-a dat nici un gol pentru olteni

Roman s-a arătat mulţumit de transfer. „Sunt bucuros că am făcut această alegere şi că voi juca la Poli Timişoara. Sper să evoluez cât mai mult aici”, a declarat atacantul, care n-a marcat nici un gol pentru CSU Craiova, deși a jucat în 21 de partide.

Fundaşul argentinian Maximilliano Oliva, care a evoluat ultima oară la Dinamo, a semnat un contract valabil până în vară cu ACS Poli Timişoara, cu opţiune de prelungire.

„Le mulţumesc antrenorului principal şi celor din conducere pentru încredere. Sunt pregătit să dau 100% pentru a ajuta Poli să-şi îndeplinească obiectivele”, a declarat Oliva.

CITEȘTE ȘI: 

EXCLUSIV/Mihaela Rădulescu îl aduce pe Felix în România! “Vrea neapărat să vină la un live, să mă vadă la muncă”

 

Urmărește-ne pe Google News