O adevărată nebunie a fost, ieri, la Aeroportul “Henri Coandă”, la sosirea cuplului Cristi Borcea – Alina Vidican, cei doi fiind aşteptaţi de o mulţime de jurnalişti. Borcea, uşor bronzat, a dezvăluit că el şi Alina locuiesc de mai mult timp împreună. “Da, locuim împreună şi avem casă şi în Bucureşti! După ce voi termina cu divorţul, Alina va deveni doamna Borcea!”, a precizat acţionarul dinamoviştilor.
Cei doi îndrăgostiţi stau în Pipera
Libertatea a dezvăluit, încă din 2 mai, că Borcea şi iubita lui au un “cuibuşor” de nebunii în cartierul Pipera. “Sunt fericită că sunt alături de omul pe care-l iubesc”, a spus Alina.
Întrebat dacă intoxicarea cu mercur a fost doar o invenţie a sa pentru a ascunde motivul deselor deplasări la Miami, Cristi Borcea a răspus: “Intoxicarea cu mercur a existat. Nu a fost o invenţie a mea. Chiar de curând mi-am făcut analizele la Miami şi mi-au ieşit bine”.
Libertatea a publicat în numărul din 2 mai fotografia casei în care s-au iubit cei doi amanţi
Au pierdut avionul la Frankfurt!
Cristi Borcea şi iubita sa, Alina Vidican, s-au întors, ieri, de la Miami, iar avionul lor a făcut escală la Frankfurt. Pe aeroportul german, cei doi au acceptat să-i dea un interviu lui Cătălin Măruţă, iar la finalul acestuia au constatat că avionul care trebuia să îi aducă în ţară decolase. Măruţă şi cei doi îndrăgostiţi au reuşit însă, în scurt timp, să găsească o altă cursă cu care să ajungă în România.
Prinşi într-un interviu cu Măruţă, Borcea şi Alina au pierdut avionul →

 

Urmărește-ne pe Google News