Ei îl vizitează pe Borcea de vreo patru ori pe an şi e „imposibil” să nu se lege de ceva, spune un angajat al localului pentru nefiltrat.ro.

„Este foarte greu să ieşi cu bine dintr-o inspecţie, să nu zic imposibil. Se leagă de orice: că mâncarea gătită stă prea aproape de carnea crudă, că apa din recipientele în care se spală ustensilele de bucătărie este prea fierbinte, că angajaţii nu umblă cu părul strâns sau că alimentele sunt depozitate în alte cutii decât cele originale. Ultima dată când au venit, ne-au pus sa modificăm instalaţia electrică, pentru că au văzut că microundele sunt conectate printr-un prelungitor. E un adevărat coşmar când vin oamenii aştia aici”, a spus angajatulc cu pricina.

Borcea se gândeşte să-i vândă afacerea unui prieten român din Miami, scrie publicaţia citată.

 
 

Urmărește-ne pe Google News