Cel mai grăbit dintre toţi s-a dovedit a fi chiar tatăl micuţei Anastasia. Cristi Chivu a ciocnit un pahar de şampanie cu invitaţii, a stat puţin la masă alături de soţia sa, după care şi-a cerut iertare şi a plecat grăbit spre baza lui Inter. Motivul? Internaţionalul român fusese convocat pentru meciul din campionat cu Genoa, care va avea loc astăzi, pe stadionul Giuseppe Meazza, iar echipa milaneză intrase în cantonament.
S-au distrat lângă Domul din Milano
În ceea ce priveşte petrecerea propriu-zisă, ea a ţinut până spre dimineaţă, invitaţii distrân- du-se de minune în localul aflat în apropierea Domului din Milano.

Sufletul petrecerii l-au reprezentat naşii Anastasiei, Victor şi Manuela Becali, cei care au botezat-o şi pe Natalia (doi ani), prima fetiţă a soţilor Chivu. Interesant este faptul că în hotelul în care s-a ţinut petrecerea se afla şi celebrul actor italian Paolo Villaggio, alias Fantozzi, care însă n-a coborât din apartamentul său.
Preotul românilor
Anastasia a fost botezată de părintele Traian Valdman (foto), cel care oficiază de ani buni slujbe la Biserica Ortodoxă din Milano pentru românii din Italia. Valdman, care este duhovnicul familiei Chivu, a botezat- o şi pe fetiţa cea mare a cuplului, Natalia.
Tot acest preot l-a creştinat, în urmă cu opt ani, şi pe Mario, băiatul lui Adrian Mutu din căsătoria cu Alexandra Dinu.

Urmărește-ne pe Google News