“Nu avem valoare, de asta nu ne calificăm la Mondiale. Trebuie să muncim, să fim uniţi. Valoarea echipei o dă valoarea fiecărui jucător în parte pusă în slujba echipei! Degeaba câştigă unii cupe europene, inclusiv eu, valoarea o dau toţi la un loc, nu unul separat!”, a zis Chivu.

Pleacă cu Adelina în Caraibe

Apoi a făcut un anunţ-şoc: “Voi intra un an de zile în silenzio stampa! Dacă nu vă convine, puteţi să-mi retrageţi banderola de căpitan!”. După un sezon obositor, în care a luat titlul, Cupa şi Liga Campionilor cu Inter, Cristi i-a cerut permisiunea selecţionerului Răzvan Lucescu să nu joace în amicalele din turneul austriac (Macedonia – 2 iunie şi Honduras – 5 iunie). El va pleca cu soţia lui, Adelina, în vacanţă în Caraibe.

Citeşte şi „SUPER FOTO – Chivu, românul care a luat Liga! A ridicat trofeul, a purtat steagul, apoi a mâncat bomboane! :)”

Foto: Vlad Chirea

Cristi Chivu (stânga) s-a încărcat cu bagaje Lobonţ cară pe umeri cutia cu vitamine

Tricolorii au făcut pe hamalii

La aterizarea pe aeroportul din Lvov, oraşul în care au de disputat, în această seară, amicalul cu Ucraina, “tricolorii” şi-au cărat, în lipsa unor hamali şi din cauza deficienţelor de organizare, singuri bagajele până la autocar.

Urmărește-ne pe Google News