„Am semnat contractele în alb, pentru că începuseră discuții legate de bani și chiar nu e vorba de bani. Au fost chestii de principiu, nu se punea problema ca eu și Nico să venim pentru bani la Rapid. Nu vreau să intru în polemică. Am semnat în alb, după ce am avut o discuție cu patronul, acum să vedem ce onoare are.

Am semnat pe o jumătate de sezon cu Rapid, o să ne facem treaba cât putem de bine, încercăm să punem umărul, împreună cu conducerea, staff-ul tehnic și suporterii, să redevenim acel Rapid pe care îl știe toată lumea.

Eu cred că fanii vor trece peste tot ce s-a întâmplat și îi vom vedea aplaudând echipa după meci sau încurajând-o 90 de minute, așa cum fac întotdeauna. Cred că se poate, dacă ne mai vin doi jucători și o să avem stabilitate financiară.

Vă dați seama, dacă jucătorilor aduși în această iarnă nu le plătești salariul, nu o să își dea interesul la fel cum ni-l dăm noi. Ei muncesc pentru bani”, a declarat Săpunaru, la Digi Sport.

Acesta speră să fie convocat de Anghel Iordănescu la echipa națională, de unde s-a retras, după un conflict cu Victor Pițurcă. „Bineînțeles că mă gândesc la echipa națională. Acum joc la o echipă și voi încerca să ajung acolo unde am fost cândva.

Înainte nu mă gândeam, fiincă nu jucam și nu aveam cum să fiu chemat la echipa națională. Erau alți jucători, care jucau la echipele lor de club. Îi mulțumim domnului Iordănescu pentru că e cu ochii pe noi. Acum, noi trebuie să ajungem la randament 100%, să jucăm bine și presupun că vom fi chemați”, a adăugat Săpunaru.

El crede că experiența sa, a lui Daniel Niculae și Daniel Pancu, vor conta foarte mult în bătălia pentru evitarea retrogradării. „Cred că Rapid e între primele echipe din Liga 1, după ce s-a făcut în această iarnă. Trebuie să demonstrăm pe teren, nu prin transferuri și numele de la echipă.

Eu cred că, pentru a ne salva, trebuie să facem cel puțin punctajul echipei de pe locul al treilea, fiindcă va fi foarte greu. Vă dați seama că antrenorul Cristi Pustai se bazează pe noi, fiindcă eu, Nico și Pancu suntem singurii care simțim această echipă și știm despre ce e vorba la Rapid. O să fie ceva frumos în acest retur”, a încheiat noul fundaș dreapta al Rapidului.

Urmărește-ne pe Google News