Steaua a început tare ultimul meci al sezonului de toamnă şi în min. 4 a deschis scorul prin Nicoliţă. Mai mult, roş-albaştrii s-au desprins repede la 2-0 pe tabelă (18), atunci când Kapetanos a transformat un penalty scos de Szekely. După ce Surdu (19) a ratat şansa să “închidă” rapid partida, oaspeţii au revenit în joc datorită reuşitei de excepţie a lui Băcilă (20), care a driblat scurt patru fundaşi adverşi şi l-a învins pe Zapata.

Surdu (32) a nimerit bara, iar jocul s-a încins. Argeşenii au arătat că n-au venit în excursie şi au explodat în Ghencea, egalând prin Zăgrean (64). Treziţi din pumni, bucureştenii au atacat cu toate liniile, iar după ce Kapetanos (66 şi 70) şi Szekely (68) au irosit ocazii favorabile, “oaia neagră” a Stelei, Cristi Tănase, a marcat (72), cu un şut fenomenal, primul său gol pentru “roş-albaştri”.

În fine, “Tase” a detonat bomba, şi nu doar pe cea sexy. Finalul a fost incandescent, bucureştenii tremurând serios pentru cele trei puncte până la ultimul fluier.

Gol à la Hagi

Antrenorul Mihai Stoichiţă l-a lăudat pe Tănase: “Nu golul m-a satisfăcut, ci atitudinea lui. Sunt convins că vrea să se schimbe”. Şi Gigi Becali a fost mulţumit de “Tase”: “Şutul de 3-2 a fost ceva ce nu am mai văzut decât la Hagi. S-ar putea să îl iert pe Cristi de amendă”.

«Eme» a revenit

Fundaşul nigerian Ifeanyi Emeghara a revenit pe teren, după mai bine de un an şi jumătate de pauză: “Sunt foarte fericit, sunt puţin obosit, dar e normal”. “Eme”a intrat în locul lui Baciu, căruia i s-a blocat spatele.

S-a luat de Toja

Mihai Stoichiţă l-a admonestat pe Toja, care a greşit la golul de 2-2 al celor de la Curtea de Argeş: “Băi, băiatule, aici nu e «sudamerica», aici e Europa! Nu joci la spectacol. Fă spectacol în careul lor, nu în apărare!”. Tehnicianul a fost nemulţumit şi de ora de disputare a meciului: “E oră de ciorbă!”.

Gigi, nervos

Patronul Stelei, Gigi Becali, s-a enervat: “E inadmisibil să ai 2-0 şi să fii egalat! Singurii pe care nu i-am dojenit la final au fost Kapetanos şi Surdu! Lui Bănel i-am zis că nu mai aleargă cum o făcea pe vremuri! Nu le dau prime, au salarii mari oricum, unii dintre ei iau 100.000 € pe lună”. Latifundiarul a promis două transferuri: “Avem nevoie de un fundaş central şi de unul lateral”.

Urmărește-ne pe Google News