Naţionala de fotbal a Portugaliei a câştigat la scor 5-1, partida amicală cu Irlanda, disputată marţi noapte, la New Jersey (SUA). Acesta a fost ultimul test al lusitanilor înainte de startul la Cupa Mondială, care va avea loc pe 16 iunie, împotriva Germaniei. Din Grupa G, unde se află portughezii, mai fac parte Ghanza şi SUA.

Cristiano Ronaldo, care fusese menajat, din cauza unor probleme medicale în precedentele meciuri de verificare ale Portugaliei, cu Grecia (0-0) şi cu Mexic (1-0), a fost titular contra Irlandei. Ronaldo n-a înscris niciun gol, dar s-a dovedit periculos în mai multe rânduri. La un moment dat, le-a dat emoţii portughezilor, când, la un duel, a rămas întins pe gazon şi se ţinea de genunchiul la care a avut recent probleme. S-a ridicat însă şi a jucat până în minutul 65, când a fost schimbat cu Nani.

În partida cu Irlanda, golurile portughezilor au fost înscrise de Hugo Almeida (2 şi 37), Keogh (20-autogol), Vierinha (77) şi Fabio Coentrao (83), iar punctul de onoare al ”verzilor” a fost reuşit de McClean (52).

Urmărește-ne pe Google News