Acum 18 ore, Cristiano Ronaldo și-a luat prin surprindere sutele de milioane de fani pe care le are pe Instagram. Fotbalistul a postat o fotografie cu el și iubita Georgina Rodriguez în pat, însă ce a atras atenția e că jucătorul are în mână o ecografie. E vorba despre ecografia gemenilor lor, căci partenera e însărcinată din nou.

„Sunt încântat să anunț că vom avea gemeni. Inimile noastre s-au umplut de iubire. Abia așteptăm să vă întâlnim. Binecuvântați”, a scris Cristiano Ronaldo, pe Instagram, pentru cei 360 de milioane de urmăritori.

 

Până acum, postarea lui Cristiano Ronaldo a strâns peste 28 de milioane de like-uri din partea fanilor, dar și sute de mii de comentarii de felicitări.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Cristiano Ronaldo mai are patru copii

Se dedică carierei lui în fotbal, dar și familiei. Cristiano Ronaldo are o relație de ani de zile cu fotomodelul Georgina Rodriguez. Înainte de a o cunoaște, fotbalistul a devenit tatăl unui băiat, Cristiano Ronaldo jr.

Din relația cu fotomodelul, sportivul mai are un copil care a venit pe lume în același timp cu gemenii lui făcuți cu o mamă-surogat.

Urmărește-ne pe Google News