Astfel, sportiva a ajuns la 1.155 de dolari înscrise în cariera sa, în EHF Champions League, cu 10 mai mult decât Jovanka Radicevic (Muntenegru), se arată pe site-ului Federaţiei Europene de Handbal.

Cristina Neagu este abia a şaptea în clasamentul golgheterilor actualei ediţii, cu 23 de goluri, după patru etape.

Lider este norvegianca Henny Ella Reistad (Team Esbjerg), cu 39 de goluri, urmată de sârboaica Andjela Janjusevic (CS Rapid), cu 29 de goluri) şi de slovena Elizabeth
Omoregie (CSM Bucureşti), 26 de goluri.

Pe 12 septembrie și-a anunțat retragerea

Cristina Neagu a anunţat pe 12 septembrie că sezonul 2024-2025 va fi ultimul pe terenul de handbal.

Cristina Neagu, în vârstă de 36 de ani, a anunțat la Ştirile ProTV, că se va retrage la sfârșitul acestui sezon, transmite Gazeta Sporturilor.

„Am decis ca la finalul actualului sezon să mă retrag din carieră. Niciodată nu e momentul potrivit, dar am hotărât că acesta este ultimul meu sezon pe terenul de handbal. Vreau să mă bucur pe deplin de fiecare meci pe care îl voi juca. Voi organiza o caravană care va merge cu mine în toate orașele tării și mă voi întâlni cu fanii la finalul meciurilor”, a spus Cristina Neagu, într-un dialog cu Andreea Esca.

Potrivit GSP, Cristina Neagu a fost desemnată de patru ori de federația internațională cea mai bună jucătoare de handbal a lumii. Căpitan al Naționalei României din 2016, Cristina Neagu, 36 de ani, evoluează la CSM Bucureşti din 2017.

Urmărește-ne pe Google News