Cristina Neagu nu știe unde va evolua începând din sezonul viitor, atunci când îi expiră contractul cu Budućnost. Interul naționalei României lasă deschisă orice portiță, inclusiv o venire la CSM București, campioana en-titre din Liga Campionilor, informează hotnews.ro.

Ajunsă la 28 de ani, Cristina ar putea semna cu CSM București, echipă care o dorește pe sportivă încă de acum doi ani.

Cristina a ales însă să rămână la Podgorica în vara acestui an, formație unde a declarat să se simte bine. După ce a avut mai multe discuții, Neagu nu și-a prelungit înțelegerea cu Budućnost, lăsând să se înțeleagă că nu ar mai continua la formația din Muntenegru.

“O să văd ce opțiune e cea mai bună pentru mine și unde o să joc la anul, încă nu m-am hotărât”, a declarat Cristina Neagu pentru Pro TV.

CSM, gata să-i ofere lui Neagu 250.000 de euro pe sezon

Conform gsp.ro, Cristina ar avea pregătit un salariu de aproximativ 250.000 de euro pe sezon la CSM București.

Nascută pe 26 august 1988, la București, Cristina Neagu (1,80 metri, 28 de ani) a evoluat de-a lungul carierei la Rulmentul Brașov, Oltchim Râmnicu Vâlcea și ŽRK Budućnost Podgorica și a fost desemnată cea mai bună handbalistă din lume în 2015.

A câștigat Liga Campionilor în 2015 (cu Buducnost) și a mai disputat alte două finale, în 2010 și 2014. A cucerit bronzul la Campionatul European din 2010 și la Mondialul din 2015 alături de naționala României.

Urmărește-ne pe Google News