Mai multă lume ca la fotbal!

Echipa antrenată acum de Jakob Vestergaard, care l-a înlocuit pe Kim Rasmussen, a avut în portarul Paula Ungureanu un înger păzitor. Paula a făcut minuni. Fetele de la CSM, încurajate de peste 4.000 de oameni, au condus mai mereu cu două, trei goluri. În minutul 43, rusoaicele au egalat la 16. CSM București a revenit rapid la conducere și s-a impus la trei goluri diferență. CSM a avut mai mulți suporteri decât au fost, aducați, la toate meciurile din acest sfârșit de săptămână din Liga 1.

Au evoluat echipele:

CSM: Paula Ungureanu, Jelena Grubisic – Isabelle Gullden, Iulia Curea, Camille Ayglon Saurina, Aurelia Brădeanu, Linnea Torstensson, Carmen Martin Berenguer, Oana Manea, Gnonsiane Niombla, Anastasia Lobaci, Majda Mehmedovic. Antrenor: Jakob Vestergaard.

Rostov: Galina Mehdieva, Katrine Lunde – Elena Slivinskaia, Iulia Managarova, Maia Petrova, Ana Sen, Ana Paula Rodrigues Belo, Ana Viahireva, Vladlena Bobrovnikova, Ksenia Makeeva, Olga Cernoivanenko, Siraba Dembele, Ekaterina Ilina, Lotte Grigel, Alexandrina Cabral Barbosa, Viktoria Borșcenko. Antrenor: Jan Leslie Lund.

Campioana Europei şi a României a înscris trei goluri spectaculoase în prima repriză, din poartă-n poartă, dejucând tactica pregătită de tehnicianul vicecampioanei Rusiei, danezul Jan Leslie.

Suedeza Isabelle Gullden a fost cea mai bună marcatoare pentru CSM, cu 6 goluri, urmată de Majda Mehmedovic, cu 5 reuşite Anastasija Lobach, cu 4 goluri. Ekaterina Ilina s-a remarcat din tabăra lui Rostov, cu 6 reuşite, secondată de Alexandrina Barbosa, cu 5 reuşite.

”Am fost echipa mai bună”

”Rostov e una dintre cele mai bune echipe din Liga Campionilor. Din fericire, noi am fost formația mai bună. Suntem o echipă nouă și vom începe să jucăm din ce în ce mai bine. Am făcut un pas foarte, foarte mare pentru calificarea din grupe”, a spus antrenorul Jakob Vestergaard

”Presiunea a fost foarte mare. Au fost destule schimbări în echipă, au fost emoții înaintea meciului. Sunt foarte bucuroasă că am câștigat azi. Cred că orice echipă se teme de CSM, este deținătoarea trofeului Ligii Campionilor”, a completat portarul Paula Ungureanu.

În următoarea etapă, CSM București va juca în deplasare cu FC Midtjylland, pe 22 octombrie.

 

Urmărește-ne pe Google News