CSM București vrea să cumpere palmaresul Rapidului, care va fi scos la licitație în acest an, după falimentul din 2016 al clubului din Giuleşti.

CSM Rapid București ar urma să se numească noua echipă, iar ideea este pe placul unuia dintre jucătorii de legendă ai „alb-vişiniilor”, Rică Răducanu.

„Cum să nu fie bine? Normal că ar fi bine ca cineva să preia echipa. Păcat de stadionul ăsta pe care-l face pentru 2020. Să n-ai tu echipă măcar în B… De bine, de rău, Copos a ținut echipa, dar după aia au început suporterii să-l înjure de familie, să scrie pe pereți”, a declarat Răducanu, la Pro TV.

După falimentul Rapidului, din 2016, două cluburi au început actualul sezon din liga a cincea cu intenţia de a continua spiritul clubului din Grant: AFC Rapid şi CS CFR Mișcarea. Ambele intenţionează să preia palmaresul Rapidului, după ce acesta va fi scos la licitaţie.

Trei titluri, 13 Cupe şi patru Supercupe ale României are în palmares Rapidul, club înfiinţat în 1923.

CSM Bucureşti vrea să cumpere palmaresul Rapidului! Clubul are 9 secții sportive, dar nu are fotbal!

Înființat în anul 2007 de Consiliul General al Municipiului București, Clubul Sportiv Municipal București a devenit o structură sportivă complexă, cuprinzând următoarele secții sportive: atletism, baschet, handbal feminin, handbal masculin, motociclism, rugby, șah, volei feminin și volei masculin. Cele mai bune rezultate: Liga Campionilor cucerită de echipa de handbal fete și Cupa Challenge, adjudecata de formația feminină.

S-a mai vorbit recent și de faptul că Victor Pițurcă e dorit să conducă proiectul secției de fotbal de la CSM București.

La finele turului, CS CFR Mișcarea e lider în prima serie din liga a cincea a Capitalei, 35 de puncte în 14 meciuri. A doua clasată, AS Atletico, e la trei puncte.

AFC Rapid e lider în seria a doua, 33 de puncte în 12 partide, unul peste VK Soccer. AFC Rapid are două meciuri mai puțin disputate.

 

 
 

Urmărește-ne pe Google News