În LEN Euro Cup 2019/ 2020, în prima manșă a semifinalelor, CSM Oradea – CC Ortigia Siracusa 4-10 (1-1, 1-4, 1-4, 1-1). Returul are loc în Italia, pe 4 martie.

Câştigătoarea Cupei României 2020 a jucat de la egal la egal circa zece minute, după care CC Ortigia a marcat de cinci ori la rând şi s-a desprins la 7-2. Jocul a fost echilibrat pe final, oaspeţii învingând cu 10-4.

Pentru orădeni au înscris Yusuke Inaba (2 goluri), Bogdan Remeş şi Silvian Colodrovschi.

CSM Oradea, care a câştigat vineri, 14 februarie, Cupa României la polo pe apă masculin, va întâlni sâmbătă, 22 februarie, la Oradea, echipa italiană CC Ortigia, în semifinalele LEN Euro Cup – ediţia 2019/20.

„Urmărim de două luni această echipă. Am tot vorbit că săptămâna pe care tocmai am început-o este crucială. Au fost şi mici probleme cu pauze, cu Campionatul European, dar eu cred că suntem într-un moment bun. Faptul că am câştigat Cupa României ne dă un moral ridicat. Cunoaştem adversarul. Este unul puternic şi care în acest sezon a făcut un pas în faţă în campionatul Italiei. Până acum era o echipă de locul 5-6, acum se menţine ferm pe locul 3”, a declarat antrenorul Dorin Costrăș, citat de site-ul oficial al clubului.

  • Prima manşă a acestei duble confruntări va avea loc sâmbătă, de la ora 18:00, la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu” din Oradea, intrarea fiind liberă.

Avem informaţii numeroase, avem filmări de la meciurile lor. Ne aşteaptă un meci foarte greu. Ortigia este o echipă cotată mai bine decât noi, dar eu cred că la noi acasă putem să facem meciuri bune. Sper să prindem o nouă zi bună şi să câştigăm.

Dorin Costrăș, fost internațional, antrenor CSM Oradea:

Urmărește-ne pe Google News