DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Sport Acasa | Sport

CTP, despre patru sportivi români uriași: „Năstase, Hagi și Comăneci nu fac la un loc cât David Popovici, din punct de vedere intelectual”

« Înapoi la articol

Comentarii (12)

prodanka   •   13.08.2024, 11:44

Pe CTP îl slăbesc puterile intel, cresc cele anime. După ce a dărâmat creștinism, comunism, vrea să termine și cu clasicul: mens sana in corpore sano. Să nu facă intel vreun sport, să nu aibă spartanul vreun gând/o grijă. De accidentări ori de alți spartani mai anime decât el. Camus fotbalist, Turing maratonist. Sporturile ameri pline cu absolventi de uni cu scoruri bune care și-au scris (nu plagiat) lucrările. Shaq O'Neal vroia să fie ținut minte ca "the Big Aristotle" (n-auzise de CTP!), iar Tereshkova era maestră emerită a sportului :) CTP are un singur s...port, să se priceapă la orice/nimic, dar să fie ținut minte ca CTP. Nu e clar ce intel a văzut el în cei enumerați si de ce îi bate Popovici la intel, nu la înot :) Bagă și CTP coada de anime prin gard la toți :) Poate îi animă.

prodanka   •   13.08.2024, 11:22

Moderatorii sunt geniali. Mi-au înlocuit cu asteriscuri un cuvânt folosit în articol :), un cuvânt folosit de CTP. Numai ca să facă ceva mai greu de citit comentariul. Nu mi-e clar de ce pot citi cuvântul acela când îl spune CTP/Libertatea, dar nu când îl spun eu.

prodanka   •   13.08.2024, 01:41

Pe CTP îl slăbesc puterile minții, poate cresc cele ***ice. După ce a dărâmat creștinismul și comunismul, vrea să termine și cu clasicii: mens sana in corpore sano. A devenit un filo-rege si instigă la separare *** de intelect încă din copilărie. Ferească St să facă 'telect vreun sport (chestie comu, cosor lui Moceanu!), că-l strică (pe sport) sau ca "***ul" să aibă vreun gând/grijă. Că s-ar putea accidenta sau că alții pot fi mai ***e :) Camus a fost fotbalist, Alan Turing maratonist. Sporturile americane sunt ticsite cu absolventi de uni cu scoruri bune si care isi scriu lucrările, nu le plagiază. Shaq O'Neal vroia să fie ținut minte ca "the Big Aristotle" :) Tereshkova a primit titlu de maestră emerită a sportului :) CTP e tot un *** și are un singur sport, să se priceapă la orice/nimic, dar să fie ținut minte ca CTP. De pildă nu e clar ce intelectuali a văzut el in cei enumerați si de ce îi bate Popovici la intelect in loc de înot :)

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

croco601   •   13.08.2024, 01:32

Maestre, îți prezint viitorul: PENSIA.

Teceneu   •   12.08.2024, 21:47

Vedem ce va crea David Popovici dupa ce se va lasa de performanta. Deocamdata Gheorghe Hagi la varsta de 59 de ani e un inca un tip creativ in fotbal.

paulrusen   •   12.08.2024, 20:53

A lasat-o pe Halep, il ia pe Popovici.

ciobanudorin_2006   •   12.08.2024, 20:27

Cu certitudine David e de apreciat doar ca în sport nu contează numai "filozofia "...CTP exagerează în stilul caracteristic el este pe un trend descrescător de popularitate și ce zice el mai arunc o petarda și mai aude lumea de mine.Jenant.

doritor   •   12.08.2024, 19:05

„Imensii sportivi H., N. si N.C. nu fac la un loc d.p.d.v. intelectual cat D.P.” zise CTP ***

Acest comentariu a fost moderat pentru: încalcă regulile site-ului.

MihaiDinu   •   12.08.2024, 17:56

Exagerări fără suport, CTP a făcut aprecieri subiective, nici unul din sportivii menționați nu a are afișat un QI validat de un psiholog. Mai mult, CTP ar trebui sa știe ca QI nu depinde de nivelul de instruire. Putem întâlni cazuri de subiecți cu nivel de instruire scăzut, dar cu un QI superior.

suparman   •   12.08.2024, 16:08

CTP e din ce in ce mai comic cand ia la rand categoriile profesionale. Acum le-a venit randul sportivilor de performanta din Romania.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close