Lionel Messi este omul momentului în fotbal şi nu puţini sunt cei care cred că starul Barcelonei, la doar 22 de ani, merită să fie considerat cel mai bun jucător din istorie. Dincolo de talentul senzaţional, secretul evoluţiilor excepţionale ale jucătorului Barcelonei pare să fie legat de viaţa extrasportivă exemplară. Dacă rivalul său, Cristiano Ronaldo, îşi schimbă iubitele ca pe şosete, Messi a stat departe de paginile tabloidelor.

Plănuiesc căsătoria

Curtat de diverse modele, care mai de care mai apetisante, argentinianul trăieşte o poveste de dragoste alături de Antonella Roccuzzo. Originară din Rosario, oraşul natal al lui Messi, Antonella studiază nutriţia şi este sora unui bun prieten din copilărie al jucătorului.

Cei doi se ştiu de mici, dar relaţia lor a început abia înaintea Revelionului din 2009. În februarie anul trecut, tinerii au fost surprinşi de paparazzi plimbându-se pe străzile Barcelonei. Presa argentiniană a scris că Lionel şi Antonella ar plănui să se căsătorească anul acesta, informaţia nefiind confirmată de jucător.

Urmărește-ne pe Google News