La despărțire, Culio a fost protagonistul golului doi al echipei campioane a României, mingea centrată de argentinian fiind scăpată în poartă de Kitanov.

”Vreau să mulțumesc României pentru tot ce mi-a dat mie și familiei mele. Asta nu o sa uit niciodată! Haide, România! Dacă CFR Cluj va caștiga campionatul, vin la petrecere”, a anunțat, după meci, Culio.

Mijlocașul argentinian a adăugat la Digi Sport: ”Decizia a fost foarte, foarte greu de luat. Nu pot să joc fără familie lângă mine, familia e viața mea. Familia e în Argentina și eu stau singur aici. Trebuie să fiu corect cu mine, cu colegii, cu antrenorul. Dacă stau aici supărat și nefericit, pe cine ajut? Nu ajut pe nimeni, sunt corect și nu iau banii degeaba”.

Despre relația specială pe care o are cu antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, Emmanuel Culio a precizat: ”Dan Petrescu e un antrenor care pregateste meciurile foarte bine. E prea mare pentru Romania, trebuie să mearga într-un campionat mai puternic. Eu mă duc in Argentina să mă pregatesc să devin antrenor, mă duc la cursuri. Și apoi vin dupa Petrescu, oriunde ar fi”.

Și tehnicianul de la CFR Cluj a vorbit despre plecarea lui Culio: ”Merită tot respectul Culio. Se duce în Argentina, va juca acolo, face școala de antrenori, apoi vine la mine în staff să fie antrenorul meu secund. Eu am o relație specială cu el. De aceea m-am și reîntors la CFR, mereu îmi scria să revin că altfel se lasă de fotbal”. 

Urmărește-ne pe Google News