Partida are o miză fantastică, mai ales pentru tricolori, care riscă să-și compromită șansele de calificare de la jumătatea preliminariilor dacă vor pierde.

Orice punct cu favorita grupei, Spania, va conta enorm în lupta pentru locul 2. Meciul se va disputa cu casa închisă. Se anunță peste 50.000 de spectatori la acest joc.

Partida se va termina în jurul orei 23.30, iar miile de spectatori vor avea mai multe oportunități să se deplaseze spre case.

Mulți vor veni, probabil, cu mașinile personale, cu taxi sau cu uber și vor alege aceleași mijloace și la plecarea spre casă.

Programul metroului este prelungit în ziua meciului România – Spania

Programul metroului bucureștean va fi extins cu 1 oră și 30 de minute față de cel normal.

Federația Română de Fotbal a anunțat, miercuri, că Ministerul Transporturilor și Metrorex au acceptat prelungirea programului trenurilor de metrou în seara de joi, 5 septembrie, după meciul România-Spania, care va începe la ora 21:45.

Pentru a asigura transportul celor aproximativ 50.000 de suporteri care vor fi prezenți pe Arena Națională, programul pe toate magistralele de metrou a fost prelungit cu o oră și 30 de minute.

„La solicitarea FRF, Ministerul Transporturilor și Metrorex au acceptat ca trenurile de metrou să circule, pe toate magistralele, după un program prelungit.

Potrivit paginii oficiale de facebook a Metrorex, joi, 5 septembrie 2019, trenurile vor circula, pe toate magistralele de metrou, după un program prelungit cu o oră și 30 de minute.

Astfel, ultimele trenuri de metrou vor pleca de la staţiile capăt de magistrală la ora 01:00 pe Magistrala 1, Magistrala 2 şi Magistrala 3, respectiv la ora 01:45 pe Magistrala 4.

Intervalul de circulaţie între trenuri va fi de aproximativ 10-12 minute”, se arată în comunicatul emis de FRF.

O cartelă cu două călătorii costă cinci lei. Cele mai apropiate stații de metrou de „Arena Națională” sunt Piața Iancului și Muncii. De la fiecare în parte și până la stadion nu se pierd mai mult de 10-15 minute.

Harta metroului bucureștean

Urmărește-ne pe Google News