Grăsimea de pe spate este un semnal de alarmă că nu mai ai control asupra greutății tale și este destul de greu de eliminat. Îți dăm câteva sfaturi de care să ții cont, dacă vrei să revii la o siluetă perfectă.

Mănâncă sănătos

Nicio dietă nu este eficientă dacă nu consumi alimente sănătoase, care îți asigure nutrienții necesari. Când slăbești, este important să îți tonifiezi mușchii, pentru a evita pielea lăsată și vergeturile. Alege proteine ușoare, carbohidrați sănătoși, fructe, legume și grăsimi sănătoase. De asemenea, este foarte important să reduci cantitatea de zahăr și să renunți la fast-food și alimente procesate.

Fă exerciții cardio!

Dacă vrei să scapi de grăsimea de pe spate, exercițiile cardio sunt cea mai bună alegere. Este indicat să faci aproximativ o oră de mișcare, de cinci ori pe săptămână. Exercițiile cardio sunt foarte eficiente, mai ales dacă alegi unele intense, deoarece îți ajută organismul să ardă calorii și după ce le-ai terminat.

Fă yoga!

Yoga te scapă de stres și te ajută să îți controlezi nevoia de a mânca. În plus, îți corectează postura, un aspect foarte important pentru un spate perfect.

Sursa foto: Shutterstock.

Urmărește-ne pe Google News