Ea a dezvăluit faptul că merge destul de des la sală, acolo unde se antrenează şi campionii din Superkombat, cei pe care i-a prezentat în calitate de MC la ultimul mega-eveniment de la Ploieşti.

„Îmi place foarte mult să gătesc mâncare românească şi după cum bine ştim este destul de calorică şi îngraşă. Nu îmi place să stau cu orele la sala de fitness şi de aceea am găsit un mod mult mai distractiv de a scăpa de kilogramele în plus”, a spus Maria, cea care anul trecut făcea senzaţie la Vocea României, fiind comparată cu Marylin Monroe.

„De când am fost la gala Superkombat în calitate de Mc, am zis că ar trebui să încerc şi eu. E foarte distractiv, kickboxul te tonifiază, în plus am învăţat şi câteva tehnici de auto-apărare. Merg la antrenamente de două ori pe săptămână şi am slăbit 4 kilograme, deşi mănâncă după pofta inimii. Mă bucur că am găsit un sport care să mă ţină în priză”, a mai afirmat cântăreaţa. Cel care a iniţiat-o în tainele sportului pe care nume precum Remy Bonjasky sau Badr Hari l-au făcut celebru în lume este Benjamin Adegbuyi, româno-nigerianul aflat acum pe locul 3 în lume la categoria grea.

Urmărește-ne pe Google News