Unul dintre cei mai buni jucători din preliminariile Campionatului European Under 21 de anul viitor, Liviu Ganea (22 de ani) promite că România va câştiga şi barajul de calificare pentru turneul final.

Libertatea: Cum a fost dubla cu Rusia?
Liviu Ganea: Ne bucurăm că am reuşit această calificare. A fost mai uşor decât mă aşteaptam. Mai ales în meciul de acasă am reuşit un joc fantastic. Nu trebuie să ne oprim aici. Vrem să ne calificăm la turneul final.

Pe cine vreţi să evitaţi în meciul de baraj?
Cred că Spania şi Anglia sunt adversari foarte grei, pe care ar fi bine să îi evităm. Celelalte echipe par mai accesibile. Indiferent cu cine vom juca, va trebui să dăm totul pentru calificare. Vom fi la Euro.

Printre posibilii adversari se află şi naţionala Belarusului. Aţi dori să picaţi cu ei şi să îi răzbunaţi pe tricolorii mari?
Nu se pune problema de nici o răzbunare. Ţelul nostru principal este să jucăm la Campionatul European de anul viitor, pentru că nu ne-am mai calificat de mult timp.

Torje a ajuns deja la naţionala de seniori a României. Este un model pentru voi?
Principalul scop al naţionalei de tineret este de a creşte jucători pentru echipa mare. Bineînţeles că Torje este un model. Toţi ne dorim să jucăm la echipa mare într-o zi.

Urmărește-ne pe Google News