ACTUALIZARE 21 iulie, ora 20.25. La conferința de presă de după partidă, Dan Alexa a fost mai explicit decât la discuția cu reporterul Digi Sport. ”Mi-am dat demisia”, a afirmat cel poreclit ”Chirurgul” și ”Tâmpițelul” în perioada în care era jucător activ la Rocar, Craiova și la Dinamo.

”Nu vreau să-l păcălesc pe domnul Ioan Nicolae. Dânsul vrea să facă echipă de titlu, dar eu nu pot garanta că intrăm în play-off. Jucătorii decisivi au venit prea târziu la echipă. Nu se pune problema să nu mă impun în vestiar”.

Dan Alexa, la microfonul Digi Sport

Dezamăgit de Becali

”Vreau să rup legătura cu toată lumea. M-a dezamăgit domnul Becali, care vorbea de smerenie și știe că nu este frumos să lovești într-un om căzut”, a mai zis tehnicianul, la Digi.

Alexa pare să fi fost presat de patronul Niculae să renunțe, după incidentul în care aa fost pălmuit de Anamaria Prodan. Practic, incidentul cu impresarul i-a venit de hac.

Astra Giurgiu, formația lui Dan Alexa, n-are nicio victorie, în primele două runde de campionat. Gruparea ”alb-negrilor” are un singur punct.

Urmărește-ne pe Google News