Libertatea: Sunteţi mulţumit de rezultatul partidei?
Dan Petrescu: Unirea a arătat ca o echipă de Liga Campionilor şi merităm să jucăm în această competiţie. Meciul a fost foarte bun, dar diferit faţă de cel de la Glasgow. Acolo am marcat din aproape toate ocaziile, la Bucureşti am ratat mult şi a trebuit să ne mulţumim cu un egal. Rangers a jucat mult mai bine ca în tur.

Cum vedeţi ierarhia grupei?
Sevilla este deja calificată, iar noi, Stuttgart şi Rangers avem, la rândul nostru, şanse de calificare. La începutul meciului cu scoţienii voiam, în primul rând, să nu pierdem. Sigur că doream şi victoria, pentru a fi 100% calificaţi. Dar asta e. Preferam, în schimb, să câştige Sevilla, pentru a fi mai relaxaţi la ultimul joc din grupă.

V-a plăcut publicul din Ghencea?
Atmosfera a fost excelentă, dar nu ca la meciul cu Stuttgart. Vremea a schimbat totul, pentru că, dacă era frumos, stadionul era cu siguranţă plin. Sper ca la partida cu Sevilla să sosească lume multă, pentru că am demonstrat că jucăm un fotbal frumos şi va veni o echipă mare a Europei.

Terenul greu a fost un dezavantaj pentru Unirea?
Un teren uscat ne avantaja pe noi, ca formaţie mai tehnică. Scoţienii au arătat ca o echipă adevărată, nu cum s-a spus, că sunt lipsiţi de valoare. Au mulţi internaţionali şi pot câştiga următoarele două meciuri.

GRUPA G
Unirea Urziceni – Rangers 1-1
FC Sevilla – VfB Stuttgart 1-1

CLASAMENT

1. Sevilla 4 3 1 0 10-3 10
2. Urziceni 4 1 2 1 6-5 5
3. Stuttgart 4 0 3 1 4-6 3
4. Rangers 4 0 2 2 4-10 2

Urmărește-ne pe Google News