După performanța înregistrată, joi, cu CFR Cluj, calificarea în ”16”-imile de finală din Liga Europa, ”Bursucul” este pe picior de plecare de la gruparea feroviară.

Conform lui Mihai Stoica, Dan Petrescu va pleca în această iarnă la o echipă din subsolul clasamentului.

Se pare că ar fi vorba despre gruparea rusă Sochi, aflată, în acest moment, pe ultimul loc în campionat, cu 15 puncte, din 18 partide disputate.

Dan Petrescu, care a mai activat ca antrenor în Rusia la Kuban Krasnodar și la Dinamo Moscova, ar avea ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

”Felicitări, Dan Petrescu, pentru a doua calificare în primăvara europeană din carieră. E o performanță excepțională. Știu cum te simți, și eu am trăit sentimentul ăsta alături de tine, de Zenga, de Protasov, de Oli, de Reghe, de Dică.

Felicitări încă o dată și baftă la noua echipă. Pe ăștia să-i salvezi / Nu ca pe chinezi”, a fost mesajul lui Mihai Stoica de pe Facebook.

Sochi este o grupare patronată de miliardarul rus Boris Romanovich Rotenberg. Cel mai important jucător din lote este fundașul Miha Mevlja, cotat la 3,5 milioane de euro pe transfermarkt.de.

Și Dan Perescu a recunoscut că a avut, în ultima perioadă, mai multe oferte: ”Ofertele care au venit au fost ori de la echipe de Divizia B din Italia și Anglia, ori de la echipe de pe ultimele locuri, în timpul campionatului”.

”Bursucul” s-a referit apoi la echipa națională, precizând într-o conferință de presă: ”Dacă aș începe de la început cu o echipă sigur m-ar interesa, dar deocamdată nu am avut norocul să primesc această ofertă”.

Urmărește-ne pe Google News