După ce soacra a acuzat-o, în emisiunea “Happy Hour”, de marţi, de la PRO TV, că i-ar fi făcut farmece ei şi fiului ei, Dana Ganea ripostează. Soţia “Ganezului” spune că a ajutat-o pe Maria Ganea ca pe o mamă şi afirmă că aceasta face declaraţii deplasate.

Libertatea: Dana, cum comentezi declaraţiile mamei lui Ionel, care afirmă că i-ai fi făcut farmece?
Dana Ganea: A spus multe aberaţii. De ce să fi vrut răul cuiva? Numai un om dezaxat poate să afirme aşa ceva. Totuşi, ce crezi că a determinat-o să ajungă atât de departe? E foarte urât ce a făcut. În primul rând trebuia să se gândească la nepoţi şi la fiul ei înainte să vorbească. E foarte ofticată pentru că Ionel nu e de partea ei şi că, de-a lungul timpului, soţul meu a fost mai apropiat de mine şi de mama mea.

Spune că i-a cumpărat apartament

Afirmă că te-a ajutat atunci când te-ai căsătorit.
Nu m-a ajutat niciodată cu nimic. Nici măcar cu un sfat. I-am cumpărat apartamentul în care stă acum în Făgăraş. Din banii lui Ionel, dar eu i l-am achiziţionat. Pe fraţii lui Ionel, tot eu i-am ajutat. Deci, să nu mai spună prostii despre mine. Să-şi vadă de bătrâneţile ei şi de copiii ei. Nu-i dă nimeni nici un drept să mă judece sau să mă acuze.

Copiii au fost afectaţi de ceea ce au auzit de la bunica lor?
Cei mici ştiu ce bunică au. Pot să vă spun că au râs când au auzit. Şi copiii realizează ce fel de om este ea. Dar fiecare primeşte ceea ce merită. Sper să doarmă liniştită, acum că a spus ce a vrut. Eu nu sunt supărată pe ea. Are mai puţine clase decât trenul, ca să zic aşa.

Ionel cum se înţelege cu mama ta?
S-au înţeles extraordinar întotdeauna. Mama l-a considerat pe Ionel ca pe un fiu. Ne-a ajutat mereu, a fost alături de noi. Spre deosebire de soacră, care nici nu a avut grijă de copiii noştri.

S-au căsătorit din dragoste

Dana Ganea neagă afirmaţiile soacrei, care susţine că mariajul fiului ei a fost un eşec de la început: “Ea ştie foarte bine de ce divorţăm. Eu m-am măritat cu Ionel din dragoste, când el nici măcar nu era un nume în fotbal. Juca la ICIM Braşov. Problemele au început târziu, iar eu am intentat prima divorţul”.

Urmărește-ne pe Google News