Săvulescu i-a plictisit pe jucători

La antrenamentul de ieri al lui Dinamo, acţionarii au venit însoţiţi de bodyguarzi, care i-au acompaniat pe şefi chiar şi când aceştia au intrat pe teren pentru a-l prezenta băieţilor pe Bonetti! Fotbaliştii şi antrenorii au părut plictisiţi de discursul lui Dragoş Săvulescu, care le-a vorbit timp de 10 minute, perioadă în care jucătorii s-au uitat unii la alţii, pe cer, în pământ sau au făcut uşoare mişcări de încălzire.

«Mister» Cornel Dinu, administratorul delegat al «câinilor», acceptă să colaboreze cu peninsularul: «Dacă mi-o cere, îl ajut»

Libertatea: S-a vehiculat că aţi făcut presiuni să nu fie adus Bonetti.
Cornel Dinu: Nu am puterea de a face astfel de presiuni asupra conducerii clubului. Eu doar mi-am exprimat o părere. Când mi s-a cerut opinia, i-am spus domnului Badea că, pentru a produce un şoc la echipă, e nevoie de un antrenor care să cunoască jucătorii de la Dinamo şi campionatul românesc foarte bine, gen Ion Marin sau Cornel Ţălnar.
Credeţi că italianul va reuşi?
Este foarte, foarte greu pentru un antrenor străin să vină şi să preia o echipă din România când mai sunt nouă etape. Sarcina este cu atât mai grea, ţinând cont de faptul că Dinamo este clasată sus şi are şanse să se califice în finala Cupei României.
Veţi lucra cu el?
Vreau să clarific ceva: eu nu am nimic cu Bonetti. Nu sunt în conflict cu el, cum n-am fost cu nici un alt antrenor al lui Dinamo. Sunt dispus să ajut cum pot şi, dacă mi se va cere, sunt disponibil şi voi lucra cu noua conducere tehnică.

Urmărește-ne pe Google News