Originară din Olteniţa, fata a pus ochii pe Ropotan, acum doi ani, la puţin timp după ce s-a mutat în Bucureşti. Nu înainte de a avea o relaţie cu Răzvan Ispas, cel mai bun prieten al fotbalistului, şi iubitul Ralucăi Tănase de la Bambi. Relaţia cu Ropotan, care a urmat, a fost una cu năbădăi. Diana, o tânără fără inhibiţii, practica videochatul încă de la 16 ani, lucru ce l-a scos din minţi pe fotbalist, care i-a dat papucii la vremea respectivă.

Fata a renunţat la videochat, dar şi-a continuat periplul prin Liga I. Tânăra s-a “lipit” de alt fotbalist, o altă posibilă sursă de finanţare pentru capriciile din ce în ce mai dese: actualul portar al Stelei, Ciprian Tătăruşanu.

Le cere bani pentru haine

Stelistul a fost, se pare, doar “o manta de vreme rea”, de o lună şi jumătate, până când tânăra a reintrat în graţiile lui Ropotan care se pare că a acceptat să o ajute cu bani. Printre picături, Diana s-a cuplat şi cu Gigi Gheară, un văr îndepărtat de-al lui Nicu Gheară. Surse din anturajul fetei spun însă că aceasta are nevoie permanentă de cineva care să-i ofere bani, mai ales că are tot timpul datorii de ordinul miilor de euro, cumpărându- şi haine din străinătate.

Ea nu a încetat să le ceară bani fotbaliştilor sau celorlalţi iubiţi cu care a avut relaţii, chiar dacă s-a despărţit de ei. Tânăra se laudă în cercurile în care se învârte că îl stoarce şi acum de bani pe Adrian Ropotan, cu care se mai vede din când în când.

«Ropo» (stânga) i-a pasat-o şi celui mai bun prieten de-al lui EBA şi Joe, când erau împreună

A avut o relaţie şi cu fostul iubit al Elenei Băsescu

Diana Gureşoaie l-a înşelat pe Ropotan şi cu Ionuţ Daniel Gheorghe, zis Joe, fostul iubit al Elenei Băsescu, fiica preşedintelui României. Relaţia a fost una pasageră, cu toate că tânărul om de afaceri mai apelează la “serviciile” ei.

Urmărește-ne pe Google News