Pentru că „Nasty” acuză vizibil o puternică răceală, una dintre jurnalistele prezente în sală l-a întrebat pe fostul număr 1 mondial dacă va putea să-şi încânte fanii şi în acest an, la Arenele BNR, cu un meci demonstrativ. Ilie a răspuns în stilul caracteristic: „Nu ştiu dacă pot să joc tenis, dar altceva sigur pot să fac”.
Momentul savuros al discursului celor doi a avut însă loc, atunci când Ţiriac explica schimbările care au avut loc la nivel de dezvoltare fizică a jucătorilor între anii 70 şi actualul tenis. „Uitaţi-vă la Ilie, spre exemplu. El avea 1,80 m pe vremuri, acum a mai rămas cu vreo 1.60 şi ceva”, a glumit Ţiriac. „Lasă că am crescut acum în altă parte”, a replicat imediat „Nasty”.
BRD Năstase Ţiriac Trophy, cel mai important turneu de tenis din România, se va desfăşura în perioada 20-28 aprilie, la Arenele BNR din Capitală şi este dotat cu premii în valoare de 410.200 de euro.
Biletele şi abonamentele BRD Năstase Ţiriac Trophy sunt disponibile online pe www.eventim.ro, în reţeaua Eventim şi la casa de bilete prezentă la Arenele BNR. Preţul biletelor variază între 15 şi 40 de lei, în timp ce abonamentul BRD TennisPass are preţul de 120 lei şi include accesul pe tot parcursul turneului.
Intrarea este liberă pentru publicul larg în perioada 20-21 aprilie, iar copiii cu vârstă preşcolară, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de acces liber şi între 22-25 aprilie, în limita a 1500 de intrări pe zi.
Sursă foto: Facebook BRD Nastase Tiriac Trophy

Urmărește-ne pe Google News