Mijlocaşul lui AC Milan, brazilianul Kaka, va apărea alături de Papa Benedict XVI în cadrul unei emisiuni pe teme religioase difuzate de postul italian de televiziune Rai. Fotbalistul formaţiei poreclite „Diavolul” va citi pasaje din Biblie împreună cu Sfântul Părinte.

La numai 26 de ani, Kaka are lumea la picioare. Superstarul brazilian al lui AC Milan este considerat cel mai bun fotbalist din lume şi salariul pe care îl încasează de la clubul italian îi permite să ducă o viaţă lipsită de grija zilei de mâine. Cu toate acestea, cele 12,9 milioane de euro care îi intră anual în cont nu l-au determinat pe Kaka să încalce cuvântul Domnului. Dimpotrivă, fotbalistul „Diavolului” milanez se consi­deră un „atlet al lui Christos” şi respectă cu sfinţenie preceptele biblice.

«Tot ce am reuşit, datorez lui Dumnezeu»

Kaka a acceptat bucuros să citească pasaje din Cartea Sfântă în cadrul unei emisiuni pe care postul italian de televiziune Rai o va difuza între 5 şi 10 octombrie. Brazilianul va avea onoarea de a sta în studio alături de Papa Benedict XVI şi de a discuta cu mai marele Bisericii Catolice despre pildele biblice. „Tot ce am reuşit până acum, îi datorez lui Dumnezeu. Fără credinţă nu poţi realiza
nimic deosebit. Religia a avut şi va avea cel mai important rol în viaţa mea”, a declarat Kaka, care este un susţinător al sectei „Renaşterea întru Christos” şi care poartă tot timpul sub tricoul de joc un maiou cu inscripţia „Îi aparţin lui Iisus”.

Alături de Benigni şi Bocelli

Kaka nu este singura ve­detă ca­re va a­părea în emisiu­­nea „Bi­blia, zi şi noapte”, alături de Papă. În afara fotbalistului lui AC Milan, în studio vor mai fi prezenţi fundaşul lui Juventus Torino, Ni­cola Legrottaglie, actorul Roberto Benigni (foto), câştigător al Premiului Oscar pentru rolul din filmul „La Vita e bella”, şi tenorul Andrea Bocelli.

Urmărește-ne pe Google News