AC Milan a obtinut o remiza alba in deplasarea de la Lyon, gratie evolutiei celor doi portari, Coupet si Dida, dar si lipsei de pe teren a vedetei gazdelor, brazilianul Juninho. ‘Acest 0-0 nu e lipsit de logica si ramane un rezultat interesant in vederea returului, in care vom fi mai buni din punct de vedere ofensiv decat am fost in acest meci, a spus tehnicianul francezilor, Gerard Houllier, dupa  meciul de miercuri seara.

Si presedintele cubului din Lyon, Jean-Michel Aulas, s-a declarat multumit de rezultat, el precizand:  ‘Nu numai ca este un rezultat bun, dar raspunde si dorintei lui Gerard Houllier de a nu primi goluri pentru a nu ne periclita sansele. Suntem convinsi in continuare ca avem sanse de calificare. De partea cealalta, antrenorul ‘diavolului milanez, Carlo Ancelotti, nu s-a aratat prea entuziasmat pentru egalul fara goluri smuls adversarei. ‘Lyon este o echipa foarte puternica si bine organizata, care joaca mereu in atac. Cu ei este dificil sa ai ocazii. Noi am avut ocazii, pacat ca nu am inscris. Acest 0-0 este un rezultat foarte periculos, a spus Ancelotti. Bineinteles, presa din Hexagon si din Peninsula a alocat spatii ample acestui joc.  ‘Un rau mai mic, a titrat cotidianul ‘LEquipe, care a notat, printre altele, ca ‘principala satisfactie in vederea returului este faptul ca Lyon nu au primit gol. Daca ‘Le Figaro a notat, pe un ton optimist, ‘Lyon a facut un meci nul care ii permite sa spere, ‘Le Parisien a precizat, la randul sau: ‘Olympique Lyon mai are dreptul sa viseze. Curios, dar dupa acest rezultat bun, obtinut in deplasare, tocmai ziarele din Italia au abordat mina mai pesimista. Sub titlul ‘0-0 periculos, cotidianul ‘Gazzetta dello Sport, a scris ca in acest meci, ‘tacticizat la maximum, s-a evidentiat doar duelul dintre Sevcenko si portarul Coupet.

In cealalta partida a zilei, Internazionale Milano s-a chinuit, pe propriul teren, in compania spaniolilor de la Villarreal, obtinand, in final, o victorie ‘scurta, cu 2-1. ‘Sunt multumit de acest rezultat, mai ales pentru ca am primit un gol chiar la inceputul meciului. Cu putina sansa am fi putut marca si al treilea gol, care ne-ar fi usurat misiunea in meciul retur, a mentionat, la finalul partidei, tehnicianul milanezilor, Mancini. Eroul meciului de pe ‘Giuseppe Meazza a fost considerat brazilianul Adriano, titluri gen ‘Adriano ridica in picioare Interul sau ‘Adriano marcheaza, Inter castiga aparand in toata presa.

Urmărește-ne pe Google News