Săptămâna trecută, steliştii s-au pregătit în Poiana Braşov, unde la antrenamentul de dimineaţă aveau de îndurat temperaturi de până la -15 grade Celsius. Acum, elevii lui Ilie Stan sunt în Lara (Antalya/ Turcia), unde, deşi plouă în rafale, termometrul arată 15 grade cu plus. Acest lucru l-a determinat pe doctorul echipei să schimbe meniul, care a fost suplimentat, pentru a nu apărea probleme medicale. Conform ProSport, alimentaţia e bogată în minerale şi în electroliţi.
Florin Costea a răcit
Jucătorii trebuie să consume mult lapte şi iaurt, dar şi cereale, nuci, fasole uscată şi legume precum usturoi, ceapă, spanac etc. O altă măsură de precauţie a fost ca absolut toţi componenţii lotului să ia pastile ca să evite răceala. Până acum, singurul fotbalist care a avut probleme de sănătate a fost Florin Costea, care a răcit uşor în timpul stagiului de pregătire din Poiană.