Derby-ul campionatului, Dinamo – Steaua, s-a încheiat nedecis, 1-1, după un meci tensionat. Războiul de pe teren a continuat şi la vestiare, unde conducătorii şi jucătorii celor două formaţii şi-au aruncat săgeţi otrăvite.

„Sunt trist. Steaua me­rita mai mult. Di­na­mo a arătat ca o echipă de desculţi, aşa cum se spune în termeni fotbalistici. Prin minutul 75, s-au gândit şi ei să atace şi au reuşit să în­scrie la una din puţi­nele oca­zii pe care şi le-au creat. Nu ştiu cum ar putea di­na­mo­viş­tii să câştige campio­natul cu ase­me­nea e­chipă”, a dat to­nul ata­cului pre­şe­dintele clu­bului Stea­ua, Valeriu Argă­sea­lă, care a fost completat de căpitanul „roş-al­baş­trilor”, Mirel Rădoi: „Dinamo nu me­rită lo­cul 1, nu me­ri­tă titlul! În acest mo­ment, cla­samentul e mincinos. S-a văzut ci­ne joacă în Liga Cam­pio­nilor şi cine nu. Ei nu ne pot onora în Li­gă”.

Turcu vorbeşte de valizele lui Becali

De par­tea cealaltă, Vasile Tur­cu, unul dintre acţio­narii dinamo­vişti, i-a ironizat pe ste­lişti, fă­când trimitere la vali­zele cu bani ale lui Gigi Becali. „Eu i-am zis lui Gigi la pauză că se în­toarce norocul în­spre mine şi echipă. El nu a crezut. Gigi zicea că ne mai dau două, trei. Când am egalat, el a ple­cat. Dar norocul fa­ce parte din viaţă, şi el a avut noroc. Eu când vorbesc de Gigi, mă refer la Steaua. Pen­­tru că dacă nu era Gigi, cu valize, gea­man­­tane, Stea­ua nu in­tra în gru­pe”, a spus Tur­cu. Şi atacantul Ma­rius Nicu­lae i-a luat în colimator pe rivalii din Ghen­cea, de­cla­rând: „Ca de obicei, împotriva Ste­lei, min­gea n-a vrut să intre în poartă. Or fi avut ei două bare, dar noi am controlat me­ciul!”.

Urmărește-ne pe Google News