„FC Dinamo joacă la mişto”, a fost scandarea preferată a celor care au asistat, aseară, în “Groapă”, la meciul Dinamo – Poli Iaşi. Din startul partidei, “câinii” au părut că sunt încă în grevă. Totuşi, o greşeală a apărării ieşene l-a adus pe Cl. Niculescu faţă în faţă cu portarul Brăneţ. „Clau-gol” a pasat pentru NDoye, care a trimis mingea în poarta goală (min. 21). Moldovenii au ieşit la joc şi, ajutaţi de apatia gazdelor, au ratat uluitor. Bujor şi Vali Badea nu au găsit spaţiul porţii din 6 metri. Acuzat de Cornel Dinu că fumează trei pachete de ţigări pe zi, Moţi a fost schimbat la pauză, din cauza oboselii.

Ieşenii au ratat un penalty

L. Munteanu a stabilit egalitatea (min. 53), iar Cr. Constantin a ratat ocazia campionatului. Mijlocaşul moldovean l-a driblat pe Curcă şi s-a impiedicat în iarbă, când avea toată poarta goală în faţă. După doar câteva minute, Vali Badea a ratat şi el cu poarta goală, apoi a dat bară din penalty. Fluierul de final al arbitrului a împărţit punctele frăţeşte. Dinamo nu a mai învins de trei etape.

Zenga a venit la meci

Italianul Walter Zenga, fost antrenor al “câinilor”, a venit ieri în Ştefan cel Mare să urmărească meciul Dinamo – Poli Iaşi, în compania lui Victor Becali. Fostul portar al naţionalei Italiei e liber de contract, ultima echipă pregătită de el fiind Palermo, în 2009.

Urmărește-ne pe Google News